Kocaeli’de 464 bin TL’lik ziynet eşyası çalan hırsız yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli’de asayiş ekipleri tarafından iki olay aydınlatıldı. Ziynet eşyası çalan hırsızlar gözaltına alındı. Konuya ilişkin olarak Kocaeli Emniyet Müdürlüğünün resmi sitesinden yapılan açıklama metni: Emniyet Müdürlüğümüzce 25.01.2023 – 18.02.2023 tarihleri arasında ilimiz Başiskele ilçesinde meydana gelen 2 ayrı ikametten hırsızlık olayı ile ilgili olarak yaklaşık değeri 464.000 ₺ olan ziynet eşyası çalınması ile ilgili yapılan araştırmalarda, her 2 olayın faili olan L.U. isimli şahıs 19.02.2023 günü yakalanmıştır.


Şüpheli şahsın ikametinde yapılan ev araması sonucu, her 2 olayda da çalınan malzemelerin çoğu ele geçirilmiş ve müştekilere teslim edilmiştir. Ayrıca ev aramasında ele geçirilen 6 gram Metamfetamin olduğu değerlendirilen narkotik maddesi ile ilgili ayrıca işlem yapılmıştır. 20.02.2023 günü Adli Makamlara sevk edilen şüpheli şahıs tutuklanmıştır.


Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir